nl
fr

Software

Toegewijd aan professionals

GEWISS presenteert softwarepakketten speciaal voor professionals in de elektrotechnische sector, ontworpen om waardevolle ondersteuning te bieden voor ontwerpactiviteiten.

Het is mogelijk om calculaties en elektrische schema's te maken, berekeningen op te stellen, elektrische systemen te ontwerpen, schakelborden te configureren, conformiteitsverklaringen op te stellen en de volledige documentatie te definiëren die bij projecten moet worden gevoegd.

Tech-pakket

<p>APP-MANAGER</p>

APP-MANAGER

De TOEPASSINGSMANAGER maakt het beheer en de keuze van Gewiss-software eenvoudig door de programma's die op de pc zijn geïnstalleerd te detecteren en ook updates toe te staan. De Toepassingsmanager toont niet-geïnstalleerde programma's en vergemakkelijkt de installatie ervan door beschrijvingen en handleidingen te bieden over de werking en kenmerken van elke software.
Meer tonen
<p>PBT-Q</p>

PBT-Q

Met PBT-Q kan je op een eenvoudige en snelle manier het elektrische laagspanningsinstallatiesysteem ontwerpen en calculeren. Belangrijkste functies die door de software worden geboden (deze tool):
  • tekening van het elektrische schema;
  • berekening van de parameters van het elektrische systeem;
  • automatische of handmatige configuratie van de structuur;
  • thermische verificatie;
  • tekening van hulpcircuits;
  • tekening van meetcircuits;
  • calculatie van het systeem;
Meer tonen
<p><b>CADpro</b></p>

CADpro

CADpro is eenvoudig te gebruiken software voor het ontwerpen van elektrische systemen voor toepassingen in de residentiële en dienstverlenende sector. Het programma kan zelfstandig worden gebruikt (AutoCAD is niet vereist). Het heeft een tweedimensionale CAD-engine met alle belangrijke AutoCAD-bedieningen (laag, raster, filters, blokbeheer, enz.).
Meer tonen
<p>PRICE</p>

PRICE

PRICE is de referentiesoftware voor de elektriciteitssector voor het offreren van alle calculatie-items (arbeid, materialen), voor het gehele residentiële en utiliteits-systeem. Het programma kan autonoom worden gebruikt om calculaties uit te voeren, of door de gegevens te importeren die zijn verwerkt door andere technische software van GEWISS.
Meer tonen
<p>EnergyPro</p>

EnergyPro

EnergiePro maakt het eenvoudig om AS-, ASC- of DBO-type schakelborden te configureren uit de schakelborden die door het GEWISS-schakelbordsysteem worden geleverd en om automatisch de technische documentatie op te stellen die vereist is door de normen. De eerste stap is het samenstellen van de projectgegevens (klant, installatie en alle gegevens die vereist zijn om de einddocumentatie correct te kunnen opmaken). Nadat de gegevens zijn ingevoerd, kan je verdergaan met het samenstellen van het kader op twee verschillende manieren:
  • CERTIFICERING, om een gecertificeerd schakelbord te selecteren;
  • CALCULEREN, om een schakelbord samen te stellen en te berekenen.
Meer tonen
<p>FTTH</p>

FTTH

FTTH is online software die op een pc kan worden geïnstalleerd en kan worden gebruikt door elk apparaat dat op internet is aangesloten (smartphone, tablet of pc). Hiermee is het mogelijk om FTTH-glasvezelsystemen te configureren. Het programma wordt beheerd door een eenvoudig automatisch compositiesysteem waarmee je verschillende informatie kan definiëren (aantal woningen, afstanden en beschikbare soorten signalen), waardoor je een topografisch schema van het systeem en de bijbehorende apparaten krijgt die noodzakelijk zijn voor de implementatie ervan. Aan het einde van de configuratie is het mogelijk om de documentatie te exporteren, inclusief materiaallijst en topografisch schema.
Meer tonen
<p>PROJEX</p>

PROJEX

PROJEX is online software die kan worden gebruikt door elk apparaat dat met internet is verbonden (smartphone, tablet of pc). Hiermee is het mogelijk om op een eenvoudige en snelle manier elektrische installatiesystemen en schakelborden voor elektrische laagspanning te ontwerpen en te calculeren. Belangrijkste functies die door de software worden geboden: - tekening van het elektrische schema en invoeging van de apparaten; - berekening van de parameters van het elektrische systeem; - bordconfiguratie (handmatig of automatisch); - systeemcalculatie - afdrukken en exporteren van documentatie.
Meer tonen

Configurators

Online tools bedacht en ontworpen om het werk van installateurs en elektro ontwerpers te vergemakkelijken. Hierdoor kunnen ze het ontwerp van een elektrisch systeem versnellen en automatisch een lijst met onderdelen maken.

Plug-in-pakket

<p>AUTOCAD®</p>

AUTOCAD®

Plug-in met de technische ontwerpen (schaal 1:1) voor de GEWISS-producten die in de catalogus zijn opgenomen. Op deze manier is het mogelijk om composities te maken of de constructieve details in Autodesk AUTOCAD® in te voegen.
Meer tonen
<p>REVIT®</p>

REVIT®

Plug-in voor BIM-ontwerp met Gewiss-producten. Met de plug-in is het mogelijk om afzonderlijke Gewiss-producten of composities rechtstreeks in te voegen in het project dat is gemaakt door Autodesk REVIT®.
Meer tonen
<p>DIALUX®</p>

DIALUX®

Plug-in voor professioneel lichtontwerp met Gewiss-producten, voor gebruik met DIALUX®-software.
Meer tonen
<p>RELUX®</p>

RELUX®

Plug-in voor professioneel lichtontwerp met Gewiss-producten, voor gebruik met RELUX®-software.

Meer tonen

Product-pakket

<p>ZIGBEE&nbsp;</p>

ZIGBEE

Met ZIGBEE kan je een ZigBee-netwerk en alle aangesloten ZigBee-apparaten creëren en beheren. De software werkt met de USB-/ZigBee-interface GWA1706.
Meer tonen
<p>HAPPY HOME</p>

HAPPY HOME

Met HAPPY HOME kan je de grafische interface en de verbindingsparameters van de "HAPPY HOME"-app voor het KNX-domoticasysteem configureren en aanpassen. De configuratie bestaat uit het importeren van het ETS- of het Easy Controller-project (voor KNX- of KNX Easy-systemen) in de HAPPY HOME-configuratorsoftware, het creëren van de gewenste aanpassingen en het exporteren naar een indeling dat geschikt is voor het mobiele apparaat (smartphone of tablet).
Meer tonen
<p>EASY</p>

EASY

EASY is de software voor de configuratie en inbedrijfstelling van GEWISS KNX Easy-systemen bestaande uit maximaal 256 apparaten. Om alle Easy-apparaten op de bus aan te sluiten, zijn een pc en een KNX-bustoegangsinterface (bijv. KNX/USB-interface GW90706S of GW90706B) vereist.
Meer tonen
<p>KNX</p>

KNX

KNX bevat gegevensbestanden met alle GEWISS-producten uit de KNX-serie die kunnen worden gebruikt met programmeersoftware voor ETS 3- en ETS 4-domoticasystemen, terwijl voor de nieuwste ETS 5-versie beide gegevensbestanden kunnen worden geïmporteerd.
Meer tonen
<p>GRAPHIC KNX</p>

GRAPHIC KNX

Met GRAFISCHE KNX kan je de grafische interface voor Master ICE-panelen en de KNX domotica-supervisiesoftware "Base" en "Plus" creëren en aanpassen, met behulp van pictogrammen, afbeeldingen en afmetingen van de oppervlakte. De configuratie wordt uitgevoerd door het ETS-bestandsproject te importeren en een koppeling te maken tussen de grafische pictogrammen en de groepsadressen van het KNX-systeem.
Meer tonen
<p>IP-CAMERA</p>

IP-CAMERA

IP-CAMERA hiermee kan je een configuratiebestand maken voor de koppeling van IP-camera's met de Gewiss Home Automation supervisor Smart Gateway GWA9000.
Meer tonen
<p>TEST</p>

TEST

Met TEST kan je altijd de automatische reset -systemen van de ReStart- en AUTOTEST-serie aangesloten op het buscommunicatienetwerk, onder controle houden. Hiermee kan je ook toezicht houden op een noodlampsysteem uit de Startec Net-serie via de bediening van de NemoDin Plus-bedieningspanelen.
Meer tonen
<p>DMX</p>

DMX

Met DMX kan je de invoertijd van gegevens voor de verschillende scenografie-instellingen verkorten. Met de DMX-software is het mogelijk om de firmware van de DMX-besturingseenheid GW85691 te updaten en voorinstellingen en programma's samen te stellen.
Meer tonen
<p>NEMO DATA</p>

NEMO DATA

Met NEMO DATA kan je het door de NEMO DIN PLUS GW81379 geëxporteerde gegevensbestand converteren naar TXT- of XLS-indeling. De software maakt een tabel aan met de noodinstallatiestatus zoals vereist door de normen. In de tabel is het mogelijk om de gegevens van alle apparaten te zien en de test die erop is uitgevoerd.
Meer tonen

Mobiele apps

<p>SMART GATEWAY</p>

SMART GATEWAY

Dankzij SMART GATEWAY is het beheer van het domoticasysteem eenvoudig en intuïtief, met de mogelijkheid om ook de verlichting, rolluiken en jaloezieën, scenario's, temperatuur en luchtvochtigheid in elke kamer, het inbraakalarmsysteem en videocamera's op afstand te bedienen.   Met de nieuwe Gewiss-app kan je bovendien op elk moment het energieverbruik van het huis controleren en timers instellen, logische functies, belasting en irrigatie controleren.
  Om de app te kunnen gebruiken, moet er een Gewiss Smart Gateway op het systeem zijn aangesloten en moet er een jaarlijks tarief worden betaald.
  De configuratie van de app gebeurt met behulp van de online software GEWISS IoT Configurator, die je via de onderstaande link kan vinden.

Meer tonen
<p>HAPPY HOME</p>

HAPPY HOME

Je kan met de app de verlichting, rolluiken en jaloezieën bedienen en visualiseren, scenario's configureren en uitvoeren, de temperatuur en luchtvochtigheid van elke kamer aanpassen, het energieverbruik controleren en het inbraakalarmsysteem beheren.
Meer tonen
<p>THERMO ICE</p>

THERMO ICE

Je kan met behulp van de app THERMO ICE Wi-Fi bedienen en programmeren vanaf mobiele Android-apparaten. Met de THERMO ICE-app kan je op eenvoudige wijze jouw verwarmings-/koelsysteem beheren vanaf je mobiele apparaat: je hebt een Gewiss THERMO ICE Wi-Fi-thermostaat in jouw installatie nodig. Je kan de huidige gemeten kamertemperatuur en de ingestelde temperatuur zien, de HVAC-modus (comfort, pre-comfort, economy, uit) en feedback of je verwarmings-/koelingssysteem werkt of niet. Je kan de huidige en geprogrammeerde waarde of de HVAC-modus wijzigen waar je ook bent.
Meer tonen
<p>THERMO ICE 2.0</p>

THERMO ICE 2.0

Met de app THERMO ICE 2.0 kan je op eenvoudige wijze jouw verwarmings-/koel- en bevochtigings-/ontvochtigingssysteem beheren vanaf je mobiele apparaat: je hebt een Gewiss wandmontage THERMO ICE Wi-Fi-thermostaat (GW16970CB, GW16970CN, GW16970CT) in jouw installatie nodig. Je kan de huidige gemeten kamertemperatuur en de ingestelde temperatuur zien, relatieve vochtigheid, HVAC-modus (comfort, pre-comfort, economy, uit) en feedback of je verwarmings-/koelingssysteem werkt of niet. Je kan de huidige en geprogrammeerde waarde of de HVAC-modus wijzigen waar je ook bent.
Meer tonen
<p>RESTART WI-FI</p>

RESTART WI-FI

ReStart Autotest kan op het internet worden aangesloten, zodat je altijd op de hoogte bent van de status van het systeem. Met de GEWISS-app kunnen gebruikers de status van de aardlekschakelaar in realtime controleren en op afstand een zelfdiagnose uitvoeren. Je kan de gegevens over de datum, tijd en resultaten van de meest recente Autotest-actie controleren. Je kan voor een enkelfasig systeem de belangrijkste elektrische parameters van het systeem controleren (verbruikte en geproduceerde energie, vermogen, stroom en voltage). Met de app weet je altijd wat er met je systeem gebeurt.
Meer tonen
<p>TIMER-ON</p>

TIMER-ON

Met de TimerOn-app kan je:
  • dagelijkse en wekelijkse programma's creëren om elektrische apparaten in en uit te schakelen;
  • de instellingen van elke tijdschakelaar autonoom koppelen, synchroniseren en veranderen;
  • alle programma's die op de betreffende tijd- en astronomische schakelaars zijn ingesteld, op elk moment identificeren, wijzigen en kopiëren;
  • automatisch instellingen (datum, tijd, coördinaten) verkrijgen en naar de tijdschakelaar overbrengen;
  • handmatig van kanaal wisselen.
Meer tonen
<p>I-CON MANAGER</p>

I-CON MANAGER

Met de app kan je jouw I-CON laadstation vanaf mobiele apparaten bedienen. Met behulp van Bluetooth Low Energy-communicatie kan je het laadstation eenvoudig configureren door te kiezen uit de volgende modi: ECO of DLM. Met de ECO-modus kan je de gewenste laadstroom instellen aan de hand van de vooraf ingestelde waarden en kan je bovendien beslissen of je een start- en eindtijd voor het laden wilt instellen.
In DLM-modus past uw wallbox de laadstroom voor het elektrische voertuig dynamisch aan op basis van het gebruik van andere huishoudelijke ladingen.
U hoeft alleen maar de configuratie te voltooien om te beginnen met opladen.
Je kan met de app ook de firmware van de wallbox updaten. Een handige functie om uw wallbox altijd up-to-date te houden.
Meer tonen
<p>HOME GATEWAY</p>

HOME GATEWAY

Beheer alle functies van je huis met eenvoudige bedieningen. Met de Home Gateway-app kan je de verlichting aan of uit doen, of de intensiteit ervan aanpassen, jaloezieën bewegen, scenario's uitvoeren, de temperatuur aanpassen en meer. Met de Home Gateway-app kan je alle Zigbee-apparaten bedienen die met de Home Gateway zijn verbonden: thermostaten, dimbare verlichting, gecontroleerde wandcontactdozen, scenes en meer.
Meer tonen
<p>myJOINON</p>

myJOINON

myJOINON-app, ontwikkeld voor privécontexten (villa's, gebouwen met meerdere units, bedrijfsvloot), stelt u in staat I-CON EVO-laadstations te configureren en het verbruik en de laadstatus gemakkelijk te controleren, waar je ook bent, dankzij een eenvoudige en intuïtieve interface.   BELANGRIJKSTE APP-FUNCTIES:
  • Activeer, bewaak en beheer het laadproces
  • Geef het type stopcontacten weer dat beschikbaar is bij de geselecteerde laadstations
  • Geef de laadgeschiedenis weer
Meer tonen

BIM

We werken aan het verminderen van afval en het efficiënt beheren van menselijke, natuurlijke en financiële middelen. We streven ernaar om deze waarde te creëren voor onze mensen, klanten, gemeenschappen en toekomstige generaties.

Schrijf ons

Heb je informatie nodig over de producten of diensten van Gewiss?