RELLENE EL FORMULARIO PARA ENVIAR UN CORREO ELECTRÓNICO

Los campos marcados con un asterisco son obligatorios *
MENSAJE
ENTORNOS
Guardar en tu lista
Imprimir

Interiores

Sportcentrum Berghausen Projects

Sportcentrum Berghausen

The renovation of the fitness area of the Sportcentrum was realised according to the sports motto “Faster-higher-farther”. In only 2.5 weeks time everything was redone, including the new led lighting. Smart [4] illuminates the whole area unobtrusively but effectively. It fits into the modern technical surrounding and provides bright light for excellent training conditions.

Profiling
Soluciones a medida para Ud.
PRODUCTOS Y SOLUCIONES PARA CADA UNA DE SUS NECESIDADES
Error al enviar la solicitud.
¡Por favor, intentar más tarde!
¡Gracias!
Su solicitud ha sido enviada satisfactoriamente