Gewiss

Legal


DREPT DE AUTOR

Continutul prezentului website, incluzand toate informatiile, datele, comunicarile, continutul editorialelor, software-ele, pozele, video clipurile, muzica, desenele, sunetele si in general orice material present aici este proprietatea GEWISS S.p.A si este protejata in conformitate cu prevederile legii Drepturilor de Autor.


UTILIZAREA WEBSITE-ului

Prezentul website si datele continute in acesta pot fi consulatate doar in interes personal. Nicio parte din continut nu poate fi modificata, publicata, retransmisa, vanduta, copiata sau luate extrase, distribuite sau afisate in scopuri comerciale.

GEWISS S.p.A are dreptul de a modifica în orice moment, după cum considera adecvat, continutul si procedurile functionale si operative ale website-ului actual si a serviciilor oferite.

Utilizatorii care doresc sa creeze un link catre site-ul de fata trebuie sa solicite permisiunea  GEWISS SpA la următoarea adresa de e-mail: web@gewiss.com, sau sa scrie la GEWISS SpA, 1 Via A. Volta, Cenate Sotto (Bergamo). Utilizatorii sunt informati ca daca GEWISS acorda permisiune verbala, nu este în nici un fel responsabil pentru continutul, legalitatea, natura, calitatea si veridicitatea informatiilor afisate pe orice link la site-ul sau.


UTILIZAREA SOFTWARE- erelor

Software-ul continut in acest website este conceput ca un ajutor pentru proiectantii care folosesc produse GEWISS. Intreaga responsabilitate a proiectului fata de client si terte parti, in conformitate cu legislatia in vigoare, sunt suportate exclusiv de catre proiectant. Prin urmare, GEWISS nu poate fi considerat în mod direct sau indirect responsabil pentru rezultatele obtinute de catre software-ul in discutie.

GEWISS detine toate drepturile de exploatare economică, inclusiv reproducere și acordarea software-ului, în orice formă.

Modificarea, traducerea, adaptarea, decompilarea, dezasamblarea sau crearea de aplicatii derivate din software-ul sunt interzise.


LIMITAREA RESPONSABILITATII

GEWISS va vedea exactitatea si corectitudinea informațiilor continute in website-ul de fata, in plus fata de crearea de servicii complete si de incredere. Cu toate acestea, GEWISS nu garanteaza actualizarea conținutului și a serviciilor acestui website.

În nici un caz, GEWISS nu poate fi considerat responsabil pentru daunele care decurg din utilizarea acestui site, imposibilitatea de a accesa informatiile sau serviciile oferite de aceasta.

In cele din urma, GEWISS nu este responsabil pentru corectitudinea informațiilor provenind din terte surse aflate in afara controlului GEWISS.


LEGEA APLICABILA

Utilizarea acestui site se supune termenilor și condițiilor menționate mai sus, precum și la legea italiană.

Confidentialitate

In scopul de a obține acces la Clasa Acces Auto Inregistrati, Utilizatorul este obligat sa furnizeze detalii personale, adresa de e-mail, numarul de telefon si alte detalii suplimentare.

Decretul Legislativ, 30 iunie 2003, nr. 196 privind "protectia persoanelor și a altor subiecte în legatura cu utilizarea de informatii personale", afirma ca oricine are dreptul la protectia datelor sale cu caracter personal (art. nr. 1), mentioneaza ca  "prelucrarea datelor cu caracter personal vor fi efectuate în conformitate cu drepturile, libertatile fundamentale si demnitatii persoanelor fizice, in special cu referire la confidentialitatea si identitatea personala (art. nr.2)". GEWISS, prin urmare, garanteaza ca informatiile cu caracter personal colectate vor fi utilizate in mod legal si corect, in conformitate cu toate obligatiile legale si cu referire in special la dispozitiile prevazute la articolul 11 ​​din Decretul-lege nr. 196/03, asigurand de asemenea, protectia completa a drepturilor și confidentialitatea utilizatorului.

In conformitate cu dispozitiile prevazute la articolul 13 si cu referire specifica la toate informațiile care pot fi descrise ca "informatii personale” solicitate de Gewiss  sau care pot fi date sau dobandite in viitor, va informam urmatoarele:

1. SCOPURILE SI METODELE DE FOLOSIRE A INFORMATIILOR PERSONALE

Informațiile personale ale Utilizatorului sunt utilizate exclusiv in scopul de a oferi o gama larga de servicii- preponderent se vizeaza furnizarea de informatii institutionale, diverse servicii informationale , servicii tehnice si comerciale, servicii interactive, asistenta pre si post vanzare. Informatiile pot fi de asemenea utilizate pentru scopuri legate de comert, promotii, cercetare de marketing si statistici. In special, in scopul de a garanta un nivel eficient de servire, informatiile cu caracter personal pot fi utilizate pentru difuzarea de informații cu privire la produse, servicii, activitati firma, expozitii sau in alte scopuri comerciale, prin completarea formularului de înregistrare, utilizatorul dandu-si acordul in acest scop, daca utilizatorul insusi nu se prevede altfel prin selectarea check-box-ul de pe pagina dedicata la colectarea de informații cu caracter personal.

Informatiile vor fi tratate, de asemenea, cu ajutorul mijloacelor electronice sau automate adecvate pentru a garanta siguranța și confidentialitatea informațiilor cu caracter personal. Aceasta din urma consta in inregistrarea, organizarea, stocarea, prelucrarea, consultarea, modificarea, selectarea si orice alta operatiune sau serie de operatiuni din randul celor indicate la punctul a, paragraful 1 al articolului 4 din decretul legislativ. 196/03.

2. CARACTERUL OBLIGATORIU SAU FACULTATIV AL TRANSFERUL DE INFORMATII PERSONALE

Transferul de informații cu caracter personal trebuie sa fie considerat obligatoriu, de vreme ce ste necesar pentru pentru scopul de a oferi servicii accesibile de la site-ul GEWISS, singura excludere fiind  Clasa de Acces Public pentru care nu se solicita informatii cu caracter personal.

3. CONSECINTELE POSIBILULUI REFUZ DE A RASPUNDE/ OFERI INFORMATII PERSONALE

Ca urmare a celor de mai sus, utilizatorul este obligat sa isi dea consimtamantul pentru utilizarea datelor sale personale prin selectarea check-box-ul de pe pagina dedicata colectarii informatiilor. In cazul in care un astfel de acord nu este dat sau in cazul refuzului de a acorda sau de a permite colectarea de informații sau anularea solicitarii dumneavoastra, GEWISS nu poate continua cu procesul inregistrarii utilizatorului si astfel nu poate beneficia de serviciile oferite .

4. ADRESELE COMUNICARII SI DIFUZAREA INFORMATIILOR PERSONALE

Informatiile colectate pot fi de asemenea comunicate si / sau difuzate la companiile controlate si filialele Gewiss,  reteaua de vanzari GEWISS, furnizori, subcontractori, brokeri financiari si societatilor care desfasoara investigatii pentru verificarea satisfactiei clientului sau care furnizeaza suport tehnic  la GEWISS si in plus, poate fi folosit pentru referinte comerciale, prin urmare, inregistrarea implica de asemenea acordul de utilizare in aceste scopuri, prin urmare, inregistrarea va implica acordul utilizatorului în acest scop, dacă utilizatorul da o instructiune  diferita prin selectarea  check-box-ul de pe pagina dedicată la colectarea de informații. In afara de proprietar si persoana responsabila de utilizarea informatiilor personale (identificate mai jos la punctul 6), si alte persoane - care s-au dat în mod oficial a avea acelasi scop- pot afla despre datele colectate.

5. DREPTURILE PARTII IN CAUZA

Partea in cauza, prin utilizarea de informații cu caracter personal poate exercita toate drepturile prevazute la art. 7 din Decretul-lege 196/03 si  in special poate:

- avea informatiile anulate, transformate sau pastrate anonim;

- avea informatiile actualizate, modificate si integrate;

- sa se opuna partial sau total, pentru motive legitime, manipularea informațiilor cu caracter personal;

- sa se opuna partial sau total pentru prelucrarea informatiilor sale personale pentru trimiterea de materiale publicitare sau de vanzare directă sau pentru efectuarea de cercetare de piata sau in scop comercial.

6. TITULARUL / PERSOANA RESPONSABILA PENTRU UTILIZAREA INFORMATIILOR PERSONALE

Titularul pentru utilizarea informatiilor personale este GEWISS SpA, cu sediul în Via A. Volta 1, Cenate Sotto (BG). Persoana responsabilă pentru utilizarea informațiilor cu caracter personal este managerul de E-Business al GEWISS SpA (e-mail: web@gewiss.com) pe care il poti contacta pentru exercitarea drepturile si pentru a solicita orice informație.