Gewiss

COMPANIA

Chiar de la inceput, GEWISS a fost intotdeauna bazata pe "dezvoltarea ca o trasatura constanta de management"- un principiu care a identificat fiecare actiune sau alegere, cu constiinta ca schimbarea si inovatia sunt singura cheie spre succes.


De-a lungul anilor, aceasta filosofie a conturat un model de societate bazat in primul rand pe Cercetare si Dezvoltare continua. Datorita accentului pe inovatie, compania a abordat cu succes multe provocari si se poate mandri astazi cu cinci divizii de cataloage, cu 20.000 de produse si 500 de brevete asociate.


Inovarea este singura cale pentru viitoarele provocari, deoarece creeaza conditiile pentru dezvoltarea companiei si pentru cresterea intregii linii de productie. Mai presus de toate, inovarea este parte a istoriei GEWISS si va fi parte si din viitorul sau.


OFERTA

GEWISS produce un sistem electric integrat cu peste 20000 de produse pentru Domotica, Energy si Iluminat, pentru a veni in intampinarea tuturor cerintelor din sectoarele rezitential, industrial si comercial.


DOMOTICS

Sistemul Domotic ofera solutii de ultima ora pentru managementul si controlul inteligent al locuintelor si cladirilor. In particular, sistemul domotic international CHORUS imbunatateste viata de zi cu zi, combinand design-ul, siguranta, confortul, economia de energie si comunicarea.


ENERGY

Sisteme tehnologice de protectie avansate, sisteme de conexiune si distributie pentru energie si servicii sunt centrul gamei de produse GEWISS, si au pavat calea pentru sistemele electrice din Italia.


LIGHTING

GEWISS ofera solutii pentru interior si exteriorpentru contexte industriale cladiri in sectorul comercial, facilitati sportive, iluminat stradal si iluminat de urgenta.

GEWISS  a fost fondata in 1970 si a fost prima care a folosit tehnopolimerul; o aplicatie revolutionara pentru intregul sector, evidentiind deja compania ca un puternic inovator acum 40 de ani.

INOVATIE

GEWISS a fost fondat in 1970 si a fost primul utilizator al tehnopolimerului – o aplicatie revolutionara pentru intregul sector, evidentiindu-se astfel ca un puternic inovator inca de acum 40 de ani


De-a lungul anilor, accentul pe care GEWISS l-a pus pe inovare a fost recompensat printr-o crestere uluitoare a numarului de produse din catalog si prin standarde de inalta calitate. Din 2000 pana in prezent, a existat o crestere de 300% a continutului catalogului si 400 de patente au fost inregistrate.


Divizia de Cercetare-Dezvoltare, cu peste 180 de angajati si mai mult de 20 de tehnicieni de laborator, concepe si produce fiecare produs cu scopul de a mentine intotdeauna standarde ridicate de calitate.

Aceasta misiune zilnica a fost recunoscuta de asemenea de IMQ (Institutul Italian de Certificare a Calitatii), care atesta faptul ca procesele si produsele Gewiss sunt conforme cu standardele nationale si care a premiat laboratoarele GEWISS cu Certificatul SMT (Testare Supraveghere Producator).


EXPERIENŢĂ

1970

Punctul de plecare în aventura noastră îl constituie inspiraţia de a utiliza tehnopolimerii în instalaţiile electrice: o aplicaţie revoluţionară care ne propulsează imediat în rândul protagoniştilor din domeniul electrotehnic. În acest deceniu, inaugurăm fabrica din Cenate Sopra (Bergamo), iar compania devine societate pe acţiuni.


1980

Odată cu lansarea pe piaţă a gamei civile, este introdusă pentru prima dată culoarea în corpul de iluminat care, din element tehnic, devine accesoriu decorativ. O invenţie strălucită care ne face să ne dezvoltăm ulterior oferta drept soluţia globală pentru instalaţii în mediul civil, terţiar şi industrial.


1990

Inaugurarea complexului tehnologic şi de producţie de la Cenate Sotto (Bergamo) ne permite să ne mărim considerabil capacitatea de producţie şi impune accelerarea procesului de internaţionalizare. După deschiderea unor noi filiale şi preluarea unor companii europene de top, se constituie Grupul GEWISS.


2000

La începutul anului 2000, este inaugurat noul complex logistic şi tehnologic din Calcinate (Bergamo) pentru a permite acoperirea întregii Europe Centrale. Oferta de produse se consolidează pe direcţia unei instalaţii electrice integrate odată cu introducerea sistemului internaţional Chorus de automatizare a locuinţei.


2010

Catalogul nostru evoluează şi se orientează către dezvoltarea unor soluţii sustenabile pentru iluminatul stradal, urban şi industrial. În paralel, continuăm consolidarea ofertei pentru automatizarea locuinţei, dezvoltând tehnologii pentru managementul reşedinţei.


2015

Cu dublul rol de sponsor oficial al Expo 2015 şi partener principal al Pavilionului Italiei, ne lansăm într-un nou proiect care asigură vizibilitatea mărcii pe scena internaţională. O nouă şi importantă postură care confirmă că suntem principala prezenţă italiană din sectorul electrotehnic.

GRUPUL

Astazi, GEWISS  este un grup international cu aproximativ 1600 de salariati, activand in 80 de tari din intreaga lume. Are 7 site-uri de productie (4 in Italia, 1 in Germania, 1 in Portugalia si 1 in Franta), 10 societati comerciale/de servicii (in Germania, Franta, Marea Britanie, Spania, Turcia, Rusia, Romania, Cile, Emiratele Arabe Unite si China) si un centru logistic in Italia (Calcinate, Bergamo).


GEWISS se concentreaza in special pe Europa extinsa, Mediterana, America Latina si Orientul indepartat. Scopul companiei este de a-si consolida pozitia in piata italiana si in pietele curente, extinzandu-se in acelasi timp si pe pietele emergente. Numarul produselor din catalogul sau este o dovada a inclinarii catre inovatie continua si dorintei de a raspunde celor mai exigente cerinte.


NOI, GEWISS

Capitalul uman este elementul fundamental pentru GEWISS. Cultura companiei noastre (valorile, atitudinea si comportamentul angajatilor nostri) este singurul factor care ne evidentiaza din multime. Aceia care imbratiseaza filozofia si valorile GEWISS au sanse reale de crestere profesionala, strict legate de rezultatele tangibile obtinute.


Training-ul noilor absolventi este focusat pe invatare continua si dezvoltare multidisciplinara, bazata pe rotatia pe joburi in diverse departamente din companie, atat in Italia cat si in afara.


Insertia graduala a tinerilor cu potential ridicat, care vor sa se dezvolte si sa se remarce, este o conditie esentiala si obligatorie pentru a sustine proiectele companiei pe termen lung. Dezvoltarea resurselor umane, este, prin urmare, esentiala: este unul dintre elementele cele mai importante ale succesului intr-o piata competitiva care cere inovatie, flexibilitate, determinare si responsabilitate, initiativa personala si spirit de echipa.


GEWISS IN LUME

GEWISS aduna si organizeaza toate competentele legate de produs, pozitionandu-se strategic intre piata si tehnologiile si tehnicile de productie. Interpreteaza strategiile, mentinand o abordare inovativa si o interpretare originala a solutiilor tehnice.


Pentru 40 de ani, compania a proiectat si a fabricat produsele utilizand cele mai avansate tehnologii, garantand standarde inalte de productie; numele GEWISS este, de fapt, sinonim in toata lumea cu calitatea, fiabilitatea si siguranta. Toate fabricile sale din intreaga lume sunt interconectate si biroul central din Italia controleaza si administreaza activitatea companiei si tehnologiile de productie intr-un mod centralizat. Acest lucru defineste faptul ca acelasi nivel de calitate este garantat in toate tarile.


Toate acestea multumita accentului pe care GEWISS il pune pe inovatie, combinat cu capacitatea de dezvoltare posibila prin planificarea investitiilor economice notabile.

CORPORATE GOVERNANCE

The use of clear Governance rules is an instrument for Gewiss to pursue efficiency, transparency, correctness, loyalty, integrity and credibility, as well as efficacy of the controls. These conduct guidelines must inspire the choices and the actions of all people acting on behalf and in the interest of Gewiss S.p.A and of the Group Companies.


Moreover, Gewiss S.p.A has adopted an “Organization management and control Model” pursuant to Legislative Decree no. 231 of June 08th 2001 about the administrative liability of companies.


The infringement of any Governance rules shall be reported to the address ia-odv@gewiss.com.


To see the Governance documents click here.


RELATIILE INVESTITORI

Din 3 Noiembrie 1988 pana in 29 Iulie 2011, actiunile Gewiss S.p.A. au fost listate la Busa de Valori din Milano.


Aceasta sectiune contine documente puse la dispozitia publicului in ultimii 5 ani de listare.


GEWISS

LUCREANZA CU NOI

In aceasta sectiune, puteti gasi oportunitati de angajare si ne puteti trimite CV-ul direct.

NAVIGATI
GEWISS

CONTACTE

Sediul GEWISS ROMANIA si persoanele de contact.

NAVIGATI